Nieuws

Nieuwsbrief maart 2020

Lock down Corona Virus in Nederland

Volgt u aub deze site van het RIVM

Corona en ISIS Au pair verzekering

 • Mijn au pair is nog thuis en zal wegens het Corona virus niet meer naar Nederland komen. Ik heb wel allerlei kosten gemaakt zoals een ticket en wil deze annuleren. Dit soort kosten zijn niet verzekerd op de Au pair verzekering.
 • De au pair is in Nederland en wil wegens het Corona virus in Nederland eerder naar huis. Er moeten extra kosten worden gemaakt om ervoor te zorgen dat de au pair naar huis kan. Dit soort extra kosten zijn niet verzekerd door de Au pair verzekering.
 • Stel dat mijn au pair bericht krijgt dat een eerste of tweede graad familielid is overleden, wat doe ik dan? Dan mag de au pair terug naar huis voor de uitvaart. De Alarmcentrale regelt het extra vervoer in dit soort gevallen. Deze dekking geldt ook als het familielid is overleden en besmet was met Corona (COVID-19). Bel in dit soort gevallen de Alarmcentrale, telefoonnummer is +31 (0) 182 544 557.
 • De au pair moet worden opgenomen in een ziekenhuis en is besmet met Corona. Worden de medische kosten vergoed? De spoedeisende medische zorg is verzekerd mits de All-in dekking actief is. Heeft u Additional dekking, dan moet de au pair gebruik maken van de Basiszorgverzekering. U kunt wel het eigen risico van de basisverzekering verhalen op de Au pair verzekering.
 • Mijn au pair is tijdens het Au pair programma-opname op reis gegaan naar een ander land dan Nederland. Tijdens die reis is zij ziek geworden en ze moet worden opgenomen in een ziekenhuis. Worden de medische kosten vergoed?  Met All-in dekking worden de medisch onvoorziene kosten gedekt. Met Additional dekking worden de medisch onvoorziene kosten gedekt die niet betaald worden door de Nederlandse basisverzekering. Voor zowel All-in als Additional dekking geldt dat de medische kosten ten gevolge van het Coronavirus zijn niet gedekt als iemand reist naar een gebied waarvoor het ministerie de code oranje of rood heeft afgegeven (zie het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken).
 • De au pair is nog thuis en heeft de komst naar Nederland afgezegd. Ik heb al wel een Au pair verzekering voor haar geregeld die nu niet meer nodig is. Kan ik de verzekering annuleren?  U kunt deze verzekering annuleren omdat de au pair niet meer komt, dit is geen probleem. U krijgt de premie van ons terug. U moet ons wel informeren voor de geplande startdatum van de verzekering.
 • De reisplannen van de au pair zijn aangepast wegens Corona en ik moet een vlucht omboeken en daarvoor extra kosten maken.  Deze extra kosten zijn niet gedekt op de Au pair verzekering.
 • De au pair is in Nederland en heeft de terugreis naar huis moeten verschuiven. De au pair blijft daardoor langer in Nederland en moet extra kosten maken om in Nederland te kunnen verblijven. Worden de verblijfkosten vergoed? Dit soort verblijfkosten zijn niet gedekt.
 • De au pair is in Nederland en heeft de terugreis naar huis moeten verschuiven. De au pair blijft daardoor langer in Nederland. Blijft zij verzekerd? U moet ons wel informeren over een langer verblijf omdat de verzekering mogelijk moet worden verlengd om te voorkomen dat de au pair onverzekerd is.

Update nieuwe datum Cool Spring Event

SNAPS Au Pair Cool Spring Event / geannuleerd / wordt verplaatst naar juni 2020

Nieuwsbrief januari 2020

Informatie IND

Aanvraag voor een verblijfsvergunning au pair

Normbedragen geldig van 1 juli 2019 t/m 31 december 2019

Gastgezin met een echtpaar/ongehuwd samenwonenden ​
Sv-loon per maand zonder vakantiegeld € 2.453,40
Sv-loon per maand met vakantiegeld ​€ 2.649,68
​Gastgezin met een alleenstaande ouder ​
Sv-loon per maand zonder vakantiegeld € 1.962,72
Sv-loon per maand met vakantiegeld ​€ 2.119,75

Normbedragen geldig van 1 januari 2020 t/m 30 juni 2020

Gastgezin met een echtpaar/ongehuwd samenwonenden ​
Sv-loon per maand zonder vakantiegeld € 2.480,40
Sv-loon per maand met vakantiegeld ​€ 2.678,84
​Gastgezin met een alleenstaande ouder ​
Sv-loon per maand zonder vakantiegeld € 1.984,32
Sv-loon per maand met vakantiegeld ​€ 2.143,07

* Sv-loon

Het sv-loon is het sociale verzekeringsloon. Dit is het loon waarover u belastingen en premies betaalt. Uw sv-loon staat op uw loonstrook. Soms wordt de naam ‘loon (voor) loonheffing’ gebruikt.

Kunt u het sv-loon niet vinden op uw loonstrook? Bekijk dan uw loongegevens op Mijn UWV. Ga naar www.uwv.nl en log in met uw DigiD.

Leges IND

Per 1 janauri j.l. heeft de IND de leges voor de verblijfsvergunning van de au pair verhoogd van € 285 naar € 290

SNAPS Event Kalender 2020

Month Event
March 15th, 2020 Karaoke, DJ wintergames event with typical Dutch food
May 9th,  2020 Efteling event, amusement parc with treasure hunt
June / July 2020 Beach event
September 2020 Old fashion Dutch Games en BBQ event with live DJ
November 2020 International Au Pair Event

Nieuwsbrief juli/augustus 2019

Openingstijden Kantoor tijdens de zomervakantie

vanaf 29 juli a.s. tot en met 11 augustus 2019 zal ons kantoor geopend zijn op maandag, dinsdag en donderdag vanaf 09.00 uur tot 17.00 uur.

voor urgente zaken die niet kunnen wachten wil ik u graag vragen een mail te sturen naar [email protected] !

Update au pairs op onze website

Maandelijks wordt deze geüpdatet.

Onze agenten en landen waar wij mee werken

 • Ukraine
 • Colombia
 • Argentinië
 • China
 • Filipijnen
 • Thailand
 • Indonesië
 • Zuid – Afrika
 • Zuid – Amerika (algemeen)
 • PRE MATCH / SELF MATCH landen

* Verder verzorgen wij ook voor onze families de PRE-Match service (Self-Match Service)

Internet

Via internet sites komen wij ook aan kandidaten die al een jaar of meerdere jaren au pair zijn geweest in een ander land in de EU of buiten de EU. Super Nanny Au Pair Services worden door deze kandidate benadert en zal persoonlijk een interview afleggen met de kandidaten. Referenties worden gecontroleerd en afgegeven van haar/zijn oude gastgezin of overige referenties zoals oude werknemer e.d. in land van herkomst.

Events

Super Nanny Au Pair Services organiseert een aantal Events per jaar, dit doen wij ook voor de aangesloten BONAPA bureaus. Deze events zijn speciaal voor de au pairs. Het is daarom ook belangrijk dat uw au pair daar aan deelneemt. De events die door ons zelf worden georganiseerd zijn altijd met een sociaal en sportief tintje en zeer toegankelijk voor uw au pair.

8 September 2019 zal het door SNAPS al jaren georganiseerde “OLD FASHION DUTCH GAMES EN BBQ EVENT PLAATSVINDEN”

Dit event is voor onze eigen au pairs en voor de aangesloten BONAPA au pair bureaus

PROGRAMMA events 2019/2020

Januari 2020 SNAPS /BONAPA Ice Skating Cool and Diner Event
April /Mei 2020 BONAPA Efteling event
Juni 2020 BONAPA Beach Event
September 2019 SNAPS/BONAPA Old Fashion Dutch Games & BBQ event
December 2019 BONAPA Sinterklaas event

Kickstart , talencursussen speciaal voor au pairs

Kickstart has moved to : Koninginnegracht 62, 2514 AG Den Haag

www.kickstartschool.nl

Informatie Taalthuis 

Afgelopen jaar hebben wij weer veel au pairs van jullie mogen verwelkomen bij Taalthuis! Wij zijn hier heel blij mee en hopen dit in 2019 ook weer te mogen doen.

Nieuwe locatie in Wassenaar.

In januari 2019 openen wij een nieuwe cursuslocatie in Wassenaar. Alle au pairs uit (de omgeving van) Wassenaar zijn dan ook van harte welkom op onze gezellige locatie aan de Langstaart in het oude centrum van Wassenaar.

Au Pair korting 15%

Vanaf dit nieuwe cursusseizoen zetten wij de korting voor au pairs standaard op 15%, het gebruik van een extra kortingscode komt hiermee te vervallen. Deze werd namelijk nauwelijks gebruikt en op deze manier kunnen wij alle au pairs voor € 361,25 een cursus inclusief lesboeken en leuke interactieve e-learning aanbieden.

Alle informatie is terug te vinden op onze website www.taalthuis.nl

Nieuwsbrief December 2018

Language course

Kickstartschool / The Hague

Takes you further!” is the motto of my language training institute ‘Kickstart School’ which has more than 12 years of experience in giving language training to specific target groups.

The au pair group was the first target group that Kickstart developed special teaching materials for. I had had an au pair myself and I knew exactly what the girls needed to know to do their jobs well. In the ‘Dutch for Au Pairs’ course everything is focused on the children, so concepts like ‘playground’ and ‘bucket and spade’ are indispensable! The grammar is also discussed on a limited scale. The social function of the language courses is also important. Host families like it when their au pairs have friends.

Dutch

We do not only provide specific Basic Dutch courses for au pairs. Quite often, German and South African au pairs are at higher levels and want to progress in Dutch, with the possibility of taking the Dutch State II Examination as well.

English

For those who prefer to develop further in English, we also have the entire range of ‘General English’ courses from ‘Elementary’ to ‘Proficient’ level. We also offer ‘Conversation English’ and ‘Business English’ and Exam courses.

Prices

The basic Dutch for Au Pair course (24 hours) costs € 320.00 and includes all teaching materials. On the other courses a discount of € 40.00 is offered for au pairs, so the course prices start from € 320.00 (24 hours).

What distinguishes Kickstart School from other language schools?

 • A dedicated and expert team of permanent teachers, who are proud to always deliver quality
 • Good price / quality ratio
 • Years of experience (more than 12 years)
 • Central Den Haag location
 • Good accessibility by public transport

Kickstart new address : Koninginnegracht 62, 2514 AG Den Haag

_________________________________________

TAALTHUIS / Language course specialy for Au Pairs

Nieuwe leslocatie in Wassenaar!

Met veel plezier starten wij in 2019 met lesgeven in Wassenaar! Vanaf eind januari kunnen au pairs en expats uit Wassenaar en wijde omgeving Nederlandse les volgen op onze mooie les locatie aan de Langstraat in het centrum van Wassenaar. Schrijf je nu in!

New course location in Wassenaar!

We are happy to inform you that at the end of January 2019 we will start teaching in the centre of Wassenaar. This new lesson location in the Langstraat is a perfect place to learn Dutch for au pairs and expats who live in and around Wassenaar.
Check the course schedule and sign up!
Verder willen we jullie nog herinneren aan de extra korting die au pairs van een Bonapa bureau ontvangen wanneer ze de kortingscode KNOWN AT SNAPS (DIT IS DUS NIET DE KORTINGSCODE, GRAAG ONS CONTACTEN) invullen. Dus als jullie au pairs of au-pairfamilies  deze code invullen als ze zich registreren voor een cursus ontvangen een totale korting van 15%!

www.taalthuis.nl

Event “Ice Skating / Sculpture Cool Event

Dit event zal plaatsvinden d.d. zondag 13 januari a.s. te Scheveningen (voor het Kurhaus) aanvang 13.30 uur. Dit event is uiteraard voor de SNAPS Au Pairs en BoNaPa Au Pair en niet toegankelijk voor niet SNAPS Au Pairs and BoNaPa Au Pairs, etc.

U kunt uw au pair (SNAPS gezin) inschrijven via [email protected]

Inschrijvingen voor uw Au Pair kunt u doen tot en met 5 januari 2019.

Wij hopen uw Au Pair op het event te zien.

________________________________________________________

Event “Ice Skating / Sculpture Cool Event

This event will take place on Sunday 13 January 2019 in Scheveningen (for the Kurhaus) at 1.30 pm. This event is of course for the SNAPS Au Pairs and BoNaPa au pair and not accessible

for non SNAPS or non BONAPA Au Pairs, etc.

Super Nanny Au Pair Services is closed between Christmas and New Year.

For urgent matters, you can send an e-mail to [email protected]. For very urgent matters that can not wait you can also call our office number 070 3184812 and leave a voicemail message so that we can call you back!

The SNAPS team wishes you and your family a very nice Christmas and a very healthy and happy new year!

Nieuwsbrief november 2018

TAALTHUIS

Nieuwe leslocatie in Wassenaar!

Met veel plezier starten wij in 2019 met lesgeven in Wassenaar! Vanaf eind januari kunnen au pairs en expats uit Wassenaar en wijde omgeving Nederlandse les volgen op onze mooie les locatie aan de Langstraat in het centrum van Wassenaar. Schrijf je nu in!

Nieuwsbrief september 2018

TAALTHUIS

Wij willen jullie graag attent maken op de start van onze cursussen vanaf 10 September aanstaande. We hebben al een groot aantal au pairs die zich hebben ingeschreven voor een cursus, maar we weten ook dat er vaak nog vlak voor de start van de cursus ingeschreven gaat worden.

Start a chat
Need help?
Hi,

How can we help you?