Cultureel programma au pairs

Cultureel programma au pairs

Au pair zijn betreft een culturele uitwisseling, deze wordt door het gastgezin op verschillende manieren ondersteund:

  • Doordat de au pair actief deel uitmaakt van het gastgezin ontstaat er een uitwisseling van culturen. De au pair leert over uw cultuur en u leert over de cultuur van de au pair. Hierdoor ontwikkelt zich al snel een vriendschap voor het leven.
  • Uw kinderen groeien op met een tweede taal, leren hoe het is om met een au pair te leven uit een andere cultuur met andere gewoontes en regels. De au pair krijgt weer de mogelijkheid om een andere taal en cultuur te leren kennen, in een ander gezinsomgeving te leven en meer over de geschiedenis van Nederland te weten te komen.
  • U biedt de au pair de gelegenheid om aan een (taal)cursus mee te doen.
  • De au pair ontmoet via het Super Nanny Au Pair Services Club Cultural Event Program andere au pairs.
  • Er vindt 4 -6 x per jaar een cultureel programma plaats voor de au pairs van Super Nanny Au Pair Services . Super Nanny Au Pair Services zorgt voor een afwisselend cultureel programma. Dit programma kan bestaan uit Ice Skating Cool Event, The Hague City Tour Event, Typical Old Fahion Dutch Games & BBQ event and our Beach Event. Voor de organisatie van deze activiteiten zal een bijdrage van € 50,00 (btw vrij) per event. Dit event zal op jaarbasis in rekening gebracht worden aan het gastgezin.

SNAPS Event Kalender 2022

Month Event
December 18th, 2022 Ice Skating Cool Event, with Snacks and drinks
March 2023 Surprise event
June 2023 Efteling Amusement Parc
September 2023 Old fashion Dutch Games en BBQ event with live DJ
November 2022 International Au Pair Day
Start a chat
Need help?
Hi,

How can we help you?