Cultureel programma au pairs

Cultureel programma au pairs

Au pair zijn betreft een culturele uitwisseling, deze wordt door het gastgezin op verschillende manieren ondersteund:

  • Doordat de au pair actief deel uitmaakt van het gastgezin ontstaat er een uitwisseling van culturen. De au pair leert over uw cultuur en u leert over de cultuur van de au pair. Hierdoor ontwikkelt zich al snel een vriendschap voor het leven.
  • Uw kinderen groeien op met een tweede taal, leren hoe het is om met een au pair te leven uit een andere cultuur met andere gewoontes en regels. De au pair krijgt weer de mogelijkheid om een andere taal en cultuur te leren kennen, in een ander gezinsomgeving te leven en meer over de geschiedenis van Nederland te weten te komen.
  • U biedt de au pair de gelegenheid om aan een (taal)cursus mee te doen.
  • De au pair ontmoet via het Super Nanny Au Pair Services Club en Bonapa Cultural Event Program andere au pairs.
  • Er vindt 4 x per jaar een cultureel programma plaats voor de au pairs van Super Nanny Au Pair Services en Bonapa. Super Nanny Au Pair Services zorgt voor een afwisselend cultureel programma. Dit programma kan bestaan uit Ice Skating Cool Event, Efteling, Typical Old Fahion Dutch Games & BBQ event en Sinterklaas. Optioneel is een Beach Event. Voor de organisatie van deze activiteiten zal een bijdrage van € 175,00 (btw vrij) op jaarbasis in rekening gebracht worden aan het gastgezin.

Overzicht Au Pair Events 2019-2020

Datum Au Pair Event
November 24th, 2019 BoNaPa International Au Pair event
December 15th, 2019 Workshop for ONLY SNAPS au pairs
February 2020 SNAPS /BoNaPa Cool event
May 2020  Efteling Amusement Parc Event
September 2020 SNAPS/BONAPA old fashion Dutch games, BBQ wit LIVE DJ event