De voordelen van een au pair

Home » De voordelen van een au pair

De voordelen van een au pair

De voordelen van een au pair

Home » De voordelen van een au pair

Het verwelkomen van een au pair in uw gezin komt met talrijke voordelen. Niet alleen zorgt de au pair voor liefdevolle zorg voor uw kinderen, van aankleden en voeden tot brengen en halen van school of crèche, maar ondersteunt ook met lichte huishoudelijke taken en huiswerkbegeleiding. Onze au pairs worden zorgvuldig geselecteerd op basis van hun empathisch vermogen, flexibiliteit, en liefde voor kinderen, klaar om een waardevol deel van uw gezinsleven te worden

Wat biedt ons programma?

    • Culturele Verrijking: Door de au pair actief in uw gezinsleven te betrekken, ontstaat er een mooie uitwisseling van culturen. Uw gezin en de au pair delen hun gewoontes en tradities, wat bijdraagt aan een bredere wereldvisie voor iedereen.
    • Taalontwikkeling: Uw kinderen krijgen de kans om op te groeien met een tweede taal en leren over het leven in een andere cultuur. Tegelijkertijd moedigen we de au pair aan om de Nederlandse taal en cultuur te verkennen, door middel van taalcursussen.
    • Culturele activiteiten: Via ons Super Nanny Au Pair Services Event Programma ontmoet uw au pair andere au pairs, wat hun ervaring in Nederland verrijkt. 
      Wij organiseren 4 tot 6 keer per jaar een gevarieerd cultureel programma voor de au pairs, waaronder schaatsen, stadsrondleidingen in Den Haag, traditionele Nederlandse spelletjes en stranduitjes. Deze activiteiten dragen bij aan de culturele ervaring en het begrip van de Nederlandse samenleving.