Au pair in het buitenland

Au Pair in het buitenland /
Outbound programma

• Au Pair in de VS of andere landen
• Online registratieformulier

SUPER NANNY AU PAIR SERVICES breidt haar diensten uit en biedt nu ook jonge Nederlandse mannen en vrouwen tussen de 17 en 26 jaar de mogelijkheid om een jaar als Au Pair aan de slag te gaan in het buitenland.

Als lid van de IAPA werkt SUPER NANNY AU PAIR SERVICES uitsluitend met erkende partnerorganisaties. Daarmee bieden wij onze potentiële Au Pairs de zekerheid dat ze worden geplaatst bij gastgezinnen die met zorg gescreend zijn. Vanzelfsprekend hanteren wij ook voor onze kandidaten een uitgebreide selectieprocedure, zodat ieder gastgezin een betrouwbare Au Pair krijgt die past binnen de gezinssituatie. Het selectieproces verschilt van land tot land en van bureau tot bureau, maar omvat in het algemeen een gedegen intakeprocedure bestaande uit een interview en een uitgebreid intakeformulier, en het controleren van referenties. Kandidaten moeten ook een medische gezondheidsverklaring en een bewijs van goed gedrag (VOG) kunnen overleggen.

Voor de plaatsing van Au Pairs onder andere in de Verenigde Staten werkt SUPER NANNY AU PAIR SERVICES al samen met een gerenommeerd bureau in de Verenigde Staten, maar we onderzoeken op dit moment ook de mogelijkheden voor verdere samenwerkingsverbanden met erkende organisaties elders in de wereld.

‘Au Pair’ betekent letterlijk ‘op een lijn’ of ‘gelijk’. Een Au Pair verblijft voor 12 maanden bij een gastgezin in de Verenigde Staten (of een ander land) om als lid van het gezin voor de kinderen te zorgen. Het gaat om een culturele uitwisseling, waarbij de Au Pair, in ruil voor volledige kost en inwoning en een maandelijks bedrag aan zakgeld, helpt met de dagelijkse verzorging van de kinderen en licht huishoudelijk werk verricht.

Als Au Pair draag je maximaal 45 uur per week (niet meer dan 10 uur per dag) de zorg voor de kinderen. In het buitenland wonen en werken als Au Pair is een unieke ervaring die je de mogelijkheid biedt een andere cultuur te leren kennen. Ook krijg je tijdens je verblijf vaak de gelegenheid om een studieprogramma te volgen.

Een jaar naar het buitenland als Au Pair is een ‘once in a lifetime opportunity’ die je je leven niet meer zult vergeten!

Er zijn enkele mogelijkheden voor een verblijf korter dan 12 maanden, bijvoorbeeld als Au Pair voor de vakantieperiode. Deze optie behoort echter niet tot ons standaardpakket.

Au Pair in de VS
Een jaar werken als Au Pair in de Verenigde Staten

Ben je net klaar met school, wil je een jaar naar het buitenland, wil je studeren nog even uitstellen? Hou je van kinderen en wil je een andere taal en cultuur beter leren kennen? Dan is een jaar werken als Au Pair misschien wel iets voor jou.

Als Au Pair woon en werk je in een gastgezin. Je helpt met de verzorging van de kinderen. In je vrije tijd kun je bijvoorbeeld afspreken met andere Au Pairs of een cursus volgen. Het gastgezin betaalt een bijdrage voor de cursuskosten en daarnaast krijg je kost en inwoning en iedere maand een bedrag aan zakgeld. Een Au Pair in Amerika werkt maximaal 45 uur per week.

Super Nanny Au Pair Services wil jou graag helpen met het vinden van een leuk en betrouwbaar gezin. Super Nanny Au Pair Services verzorgt o.a.  het interview, de match en plaatsing, begeleiding bij de visumaanvraag (J-1 visum), de reis en de verzekeringen. Agent Au Pair doet een uiterst zorgvuldige selectie van gezinnen in met name Californië en New York.

Kijk voor een uitgebreide omschrijving en het totale kostenplaatje van het Agent Au Pair-programma hier http://www.agentaupair.com/

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met Super Nanny Au Pair Services, [email protected] of vul het onderstaande formulier in. We maken graag een afspraak voor een interview bij ons op kantoor. Ter voorbereiding ontvang je van ons het aanvraagpakket.

Ons kantoor is gevestigd in Den Haag aan de Breitnerlaan 80, 2596 HD te ‘s-Gravenhage.

Het interview duurt 1,5 uur.

KOSTEN SUPER NANNY AU PAIR SERVICES:

  • Interview en intake: € 250 excl. 21% btw
  • Plaatsing: € 350 excl. 21% btw
  • Online registratie formulier
Start a chat
Need help?
Hi,

How can we help you?